For Dyr

Træning, velvære og terapi for dyr og deres mennesker

Hunde Terapi Kursus

 

Her er en særlig mulighed for at deltage på et unikt kursus baseret på 25 års erfaring og arbejde med dyre- og menneskeadfærd & træning.
Tina, som underviser på dette særlige kursus, er uddannet i både dyre- og menneskeadfærd.  Via hendes erfaring som dyreadfærdstræner har hun trænet ulve, bjørne, ræve, høns, rensdyr og hunde.  Hendes yderligere erfaring indenfor HR, psykologisk samtaleterapi og massage terapier, giver hende en hel unik erfaring og ekspertise, som du ikke finder andetsteds.
Forbered dig selv på 2-3 underholdende dage med masser af viden og lærdom til dig og din hund.  Kurset er for alle interesserede i hunde eller dyr, og er til gavn for hunde i alle aldre!
At lære hundemassage er både til glæde for dig og din hund.  Du opbygger en tæt og fortrolig relation til din hund via massage, og samtidig har du mulighed for at palpere din hund og sikrer dens sundhed.  Dette er et basiskursus og emnerne nævnt dækkes ikke i dybden (hvis du ønsker dette, så vælg de emne-specifikke kurser i den respektive disciplin).
På dette kursus lærer du en fuld, simpel hundemassage rutine med en variation af bevægelser, såsom: effleurage, petrissage, friktion og vibration. Du vil også lære om hunde energipunkter og triggerpunkter, og få forståelse for: anatomi & fysiologi; palpering & massage af din hund; varianter af massage, teknikker & rutine; fordele & hundehelbred.
Operant Betingning er en indlæringsform baseret på adfærd og konsekvens heraf.  Klikker træning er baseret på operant betingning. Tina har trænet hos en af ​​de bedste forskere i operant betinging og klikkertræning af dyr: Bob Bailey, som har arbejdet for blandt andet den amerikanske flåde og har trænet mere end 140 arter. Tina har trænet omkring 10 forskellige arter, blandt andet ulv, isbjørn, brun bjørn og selvfølgelig hunde.
Du vil lære at bruge operant konditionering og en clicker når du arbejder med og træner din hund, blandt andet: teorien bag; operant betingning, positiv træning, opmærksomhed; forstærkning, belønning; træningsforløb; træningsteknikker & øvelser (du vil muligvis arbejde med både høns og hund, men hvis du ønsker at lære at klikkertræne høns, skal du vælge det specifikke klikkertræning kursus, som går langt mere i dybden omkring teknikker og teori).
For at skabe en sammenhæng i det lærte, undervises der til forståelsesniveau i følgende emner:
Hundesprog & hvordan du “taler” det: kropssprog (dit og din hunds), nonverbal kommunikation, hvordan du fortolker og bruger hundesprog; adfærdstegn, -beskeder og dæmpende signaler
Hundeadfærd (bør og bør-ikke): ulvens måde og hundens arv; kaste, løbe, trække; aktivering & motion
Hvordan du er Alfa: hundeforælder; alfa-rollen; en del af flokken; konfliktløsning; socialisering.

 

Klik her for at booke dette kursus!

Send os en email for mere information og booking af dette kursus.

Kontakt os

Vores hovedkontor er i England, men vi er ofte i Danmark med kontor i Viborg.

Kontakt Os

Kursus-adresse: (send venligst ikke post til denne adresse)
Viborg Badmintonklubs lokaler
Overdamsvej 4, DK-8800  Viborg

Telefon: +45 31 12 93 42

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Engelsk hjemmeside : www.therapeuticadvicebureau.co.uk

Links

Vores engelske søster-hjemmeside : www.therapeuticadvicebureau.co.uk

Tina Jensen Friis' hjemmeside: www.tina-friis.dk

Tina Jensen Friis' engelske hjemmeside: www.tina-friis.co.uk

 

Nyhedsbrev

Enter your email to join our mailing list