For Mennesker

Terapeutisk Rådgivning om Psykologisk og Fysisk Velvære og Trivsel

Krystal & Sten Terapi

KrystalTerapi


KrystalHaand

Eksamineret terapeut kursus

 

Dette kursus er relevant for dig, som ønsker at uddanne dig til krystalterapeut/meridianterapeut. Kurset er også yderst relevant for massageterapeuten, som ønsker yderligere teknikker til at hjælpe klienten via energiarbejde samt selv-styrkelse.
Kurset vil lære dig de holistiske fordele af krystal & sten terapi, som er en terapi med mange variationer. Denne uddannelse udstyrer dig med en række kompetencer, som du kan benytte i et vidt omfang.
Terapeutkurserne fra Terapeutisk Rådgivnings Bureau er spændende og kompetencegivende. De giver dig et professionelt og fagligt grundigt grundlag i dit arbejde som terapeut.
Vores mål er at give dig solid faglig og praktisk erfaring, så du føler dig tryg og tilstrækkelig uddannet til at praktisere som komplementær terapeut.
Krystal & Sten Terapi indebærer placering af, samt massage med, krystaller og sten på centrale punkter af kroppen for at hjælpe med styrkelse af samt frigivelse af blokeringer i vores energi flow.
Mineraler har en atomar struktur og kemisk sammensætning, som ligner vores egen. Krystaller har desuden en vibrationsfrekvens af en specifik resonans, hvilket via vibrations-kommunikation hjælper med til at skabe balance i vores energisystem og videre kan afhjælpe træthed, ømhed, stress og uro.
Hver enkelt klient har deres egne individuelle behov. Det er derfor vigtigt at være i stand til at arbejde med kroppens og krystallernes energier intuitivt. Dette kursus i Krystal & Sten Terapi har derfor også fokus på din egen personlige udvikling og indre ro samt balancering af dit eget energiflow ved at arbejde intuitivt med dig selv. Dette sikrer, at du tilbyder en kompetent behandling, men samtidig beskytter dig selv og din egen energi.
At modtage krystal terapi er en subtil og samtidig overvældende oplevelse. Klienter oplever en utrolig genfundet indre ro, følelser af afslapning, frigivelse af ømhed samt oplevelser af "grounding" og balance.
Krystal & Sten Terapi behandler på et både fysisk, psykisk og meridiant niveau.
Du vil blandt andet lære:
- krystalsystemer, krystalstrukturer, kemiske sammensætning, dannelse af krystaller, grundlæggende geologisk teori
- værktøjer for krystal terapi, udvikling af egen intuition, energi-arbejde, at vælge og rense krystaller, visualiseringer, opladning / programmering af krystaller, pendularbejde og simple krystallægninger
- energi og meridiane terapier - teorier af vibrations- eller energiterapier, forskellige typer af energiterapier, hvordan krystaller og sten passer ind i dette system, chakraer, meridianer, marmapunkter, krystalteknikker til stimulering af energipunkter, grundlæggende selvtest
- arbejde med farver, teorier om farver, virkning af farver på kroppens systemer, farvekodning i krystaller, vurdering ved hjælp af farver, identifikation og links til krystaller
- krystalessenser - hvad de er, hvordan de arbejder, hvordan de er lavet
- grundlæggende planetoplysninger og link mellem krystaller og planeter
- varmeterapi og kuldeterapi med basalt, krystal-hypnoterapi/ meditation
- anatomi og fysiologi - muskel-test, muskelarbejde, krystallers effekt på kroppens systemer i særlighed det centrale nervesystem, placebo, selvstyrkelse og -helbredelse samt videnskabelig-realistisk tilgang til krystal terapi
- forberedelse af selv og klient, klienthåndtering og klinikdrift, beskyttelse og fastholdelse af personlige energi, integritet, strategier til identifikation af behandlingsbehov, grundlæggende terapiformer, kundeservice, kundepleje, generelle regler og love, konsultationer, sundhed og sikkerhed
Krystal & Sten Terapi har det formål at behandle det hele menneske og ikke kun symptomer på sygdomme. Krystal & Sten Terapi hjælper med til at genoprette en tilstand af balance ved at lindre lidelser og problemer gennem kroppens naturlige helingsproces.
Kurset varer 3 dage med praktisk undervisning.  Teoretisk undervisning foregår via fjernstudie. Efter endt kursus skal du gennemføre en teoretisk eksamen, case-studier samt en praktisk eksamen. Der undervises i følgende:
- forståelse for og evne til at forklare historien og konceptet bag krystal og sten terapi
- evne til at forstå, forklare og demonstrere en holistisk tilgang
- evne til at forstå og forklare begrebet integral biologi
- evne til at forstå og forklare effekterne og fordelene ved krystal og sten terapi
- evne til at forstå og forklare forskellige krystaller, vælge disse og forstå deres effekter og fordele
- klinikdrift, konsultation, kontraindikationer, klientrådgivning og -efterbehandling, hygiejne, henvisning (fjernstudie)
- basal anatomi og fysiologi mhp. at forklare kropsområder i forbindelse med krystal og sten terapi (fjernstudie)
- evne til at planlægge og tilpasse en krystal og sten terapi-behandling udfra konsultation, forberedelse af selv, arbejdsområde samt klient
- forståelse for og evne til at gennemføre en variation af krystal og sten terapi-behandlinger.
Kursus-forudsætninger
Det anbefales, at studerende på dette kursus allerede har en kvalifikation i anatomi & fysiologi, eller er igang med at tage disse. Kurset er dog i princippet åben for alle, da dette er en non-invasiv behandlingsform, og kan bruges til ikke-terapeutisk hjemmemassage af venner og familie.
Hvad får jeg ved afslutningen af ​kurset?
Alle studerende modtager et certifikat efter vellykket gennemførelse af kurset. Du får en omfattende manual og noter / information samt fortsat støtte fra Tina efter din praktiske øvelse samt vurdering.
Kvalifikationen er fuld kvalificerende til at praktisere som Krystal & Sten Terapeut / MeridianTerapeut efter fuldendt kursus.
Næste kursus dato
Vi starter hold i Viborg den 2.-4. marts 2015.
Pris
Kr. 3.500,00 for de 3 praktiske dage.
Desuden skal du tage Kursus i Kropslære for Krystal & Sten Terapi, kr. 500,00, samt
Kursus i Klinikdrift og Klientbehandling (hvis du ikke har det allerede), kr. 500,00.

 

Klik her for at booke dette kursus!

Send os en email for mere information og booking af dette kursus.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt os

Vores hovedkontor er i England, men vi er ofte i Danmark med kontor i Viborg.

Kontakt Os

Kursus-adresse: (send venligst ikke post til denne adresse)
Viborg Badmintonklubs lokaler
Overdamsvej 4, DK-8800  Viborg

Telefon: +45 31 12 93 42

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Engelsk hjemmeside : www.therapeuticadvicebureau.co.uk

Links

Vores engelske søster-hjemmeside : www.therapeuticadvicebureau.co.uk

Tina Jensen Friis' hjemmeside: www.tina-friis.dk

Tina Jensen Friis' engelske hjemmeside: www.tina-friis.co.uk

 

Nyhedsbrev

Enter your email to join our mailing list